Idag är det kanelbullens dag, men här har det inte blivit något bullbak! Jag tycker det är lite tråkigt att baka vanliga traditionella kanelbullar så jag bakade istället macarons med bland annat kanel och äppelsmak :)
Jag utgick från grundreceptet som jag tidigare har lagt upp, receptet hittar ni här. Det enda jag förändrade i receptet var smaksättning i både grunden samt i smörkrämen.

Till mina kanel- och äppelmacarons behöver du:
Någon tesked kanel (efter smak) i basen
Cirka en matsked koncentrerad äppeljuice (även detta efter smak) i smörkrämen

Till mina kokos- och citronmacarons behöver du:
Några droppar kokosessens i basen
Rivet skal från 1 citron samt en liten skvätt citronsaft i smörkrämen

Till mina kokos- och granatäpplemacarons behöver du:
Några droppar kokosessens i basen
Ett halvt granatäpple (mixad och silad) i smörkrämen

Kommentera