Det här behöver du:
250 gram mörk choklad
120 gram osaltat smör
4 stora ägg
350 gram muskovadosocker
60 gram vetemjöl
20 gram kakao
1/2 tsk salt
 
Topping:
Flagad mandel
Minimarshmallows
50 gram Smält choklad
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 180 grader. Klä en form (30x25 cm). Smält chokladen och smör över vattenbad. Blanda ihop ägg och socker i en skål. Rör i den smälta chokladen, sikta sedan ner mjöl, kakao och salt. Häll smeten i formen och grädde i mitten av ugnen i ca 25 minuter. Låt kakan svalna. Smält 50 gram choklad över vattenbad och ringla hälften över brownien. Strö på minimarshmallows och mandel och ringla över resten av chokladen. Ställ in i kylen över natten och dela sedan i lagom stora bitar. Förvaras i burk i kylskåpet. 
 
 

Kommentera

Publiceras ej